Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Apr 26, 2021

"Det værste du kan sige til en kaldsdrevet vidensarbejder er "pyt, det er bare et arbejde!"

Motivationsforsker Helle Hein er ophavskvinde til begrebet primadonnaledelse. Hun har studeret motivation og kald blandt vidensarbejdere. Og så er hun noget så usædvanligt som selvstændig forsker!

Velkommen til en snak om...


Apr 18, 2021

Når en overspringshandling bliver til nye erkendelser... En lørdag morgen på terrassen i solen med en kop kaffe i hånden og podcast-mikrofonen tændt opdager jeg, hvad det egentlig er, jeg har gang i med den her podcast.

Og så kan du høre om, hvorfor jeg endte med at bo, som jeg gør. Og om, hvad det at se på hus...


Apr 2, 2021

Velkommen til del 2 af min samtale med mentalhygiejnisk instruktør Mette Dinesen, hvor vi blandt andet taler om at bruge arbejde som "en drug".

Du kan også høre om et vigtigt eksperiment, som Mette netop har lavet med sig selv i sit eget arbejdsliv. 

Og så afslører jeg, hvad der står på den post-it, som jeg...


Apr 2, 2021

For Mette Dinesen har arbejdet med Mentalhygiejnisk Træning betydet en helt ny tilgang og holdning til det at gå på arbejde. 

Fra at være drevet af at ville være noget i det ydre og at presse sig selv for at præstere og bevise, at hun var dygtig, så sætter hun nu noget andet først: "Mette på et dybere...