Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Nov 13, 2022

I en lille solo-episode, optaget i tusmørket på engen, reflekterer jeg, Line, over alt det, som jeg har lært af samtalerne i ENDELIG Mandag gennem de to første år.  Og gør status over mit eget arbejdsliv... Mens lasagnen brænder på i ovnen oppe i huset!

Lad os skabe håb igen ♥️

 

 


Oct 10, 2022

Drømmer du også om at gå ned i tid? For at få plads til alt det, der også er vigtigt i dit liv? Så skal du høre den her episode! For du er ikke alene.

Flere og flere ambitiøse, dygtige vidensarbejdere gør op med arbejdssamfundets "kontrakt" og krav om 37 timers lønnet arbejde om ugen. Ikke nødvendigvis for at...


Jul 11, 2022

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du selv bestemmer din arbejdstid, selv bestemmer længden på din ferie og barsel, og hvor der er ubegrænset antal sygedage, hvis dit barn bliver sygt. Den findes i Odense og hedder HR-ON.

I efteråret skrev Christian Hansen, medarbejder i og medstifter af HR-ON, et opslag på...


Jun 13, 2022

“Arbejde behøver ikke at være noget, man skal have overstået. Det kan være kilde til kæmpe stor meningsfuldhed. Men kun, hvis du ikke bliver forstyrret hele tiden.”  Velkommen til Endelig Mandag til fordybelsesforkæmper Pia Hauge, forfatter til bogen "Kontorkoma. Fra støj til fordybelse i dit...


Jun 13, 2022

Mange omkring mig, inklusive mig Line, går rundt med et bogprojekt i maven. Måske fordi det at skrive en bog er et sted, hvor vi kan få lidt reel fordybelse ind i vores (arbejds)liv?

I den her bonus-episode til #26 benytter jeg mig af at have fordybelsesforkæmper Pia Hauge på tomandshånd til at spørge...