Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Apr 18, 2021

Når en overspringshandling bliver til nye erkendelser... En lørdag morgen på terrassen i solen med en kop kaffe i hånden og podcast-mikrofonen tændt opdager jeg, hvad det egentlig er, jeg har gang i med den her podcast.

Og så kan du høre om, hvorfor jeg endte med at bo, som jeg gør. Og om, hvad det at se på hus og det at teste jobs af, kan have med hinanden at gøre.

Det bliver også tydeligt, at jeg stadig ikke har lært at sige cyklus i flertal.

Det her er det første afsnit i et nyt eftertanke-format, som jeg er blevet opfordret til at teste af. Et eftertanke-afsnit er et soloafsnit, hvor det kun er mig Line bag mikrofonen.

Fremadrettet bliver det afsnit, som typisk ligger i forlængelse af og supplerer et interview.

Men den her gang, så starter jeg det hele med en overspringshandling og med et spørgsmål til mig selv: Hvad har jeg egentlig gang i med den her podcast?