Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Sep 29, 2020

"Jeg har ligget i mental fosterstilling med pyjamasbukser på i tre år," skriver Lars AP, stifteren af bevægelsen Fucking Flink, i en ny bog "Århsome", om den desillusion, som ramte ham i arbejdslivet for tre år siden.

På trods af et på overfladen hamrende fedt job, så var noget begyndt at føles forkert og tomt. Ledestjernen glimtede mindre tydeligt, og selv om han fortsat passede sit arbejde i bevægelsen og virksomheden, som han selv havde stiftet, så havde det ikke længere nogen glød for ham. Prikken over i'et var forsvundet. Og hvad gør man så?

I den her episode taler jeg, Line Reeh, med forfatter og ildsjæl Lars AP, stifter af Fucking Flink og forfatter til bogen Århsome, om hans vej tilbage fra mental fosterstilling og desillusion i arbejdslivet til ny mening, forbundethed og bål i maven. 

Først starter vi dog med, at jeg gør ham lidt forlegen. Og så går det ellers over stok og sten.

Undervejs når vi både forbi Fyns højeste punkt, i selskab med ingen ringere end Oprah Winfrey, og vi hører om det ukendte 6. trin i Maslows behovsteori, hvor man føler en uhørt høj grad af forbundethed med verden omkring sig. Og det er århsome!

Og så er der en peptalk for notesbøger som alternativ til sociale medier, når det gælder om at finde sin egen personlige kompaskurs gennem livet og arbejdslivet.

Lars AP

Vil du vide mere: Du kan følge Århsome og Fucking Flink på Facebook (ironisk nok apropos det med notesbøgerne ;-)).

Bogen "Århsome. Opråb til en desillusioneret verden" er udkommet på forlaget Grønningen 1.