Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Dec 7, 2020

Kan man meditere sig til at blive en bedre chef? Ja, ville serie-iværksætter Martin Bjergegaard måske sige. Men det er ikke noget, som han vil missionere om. Længere. Han har forladt både direktørjobbet og startup-fabrikken Rainmaking, har fremlejet lejlighederne i København og i London og har stiftet Heartful Academy, et gratis forum for ledere med og uden kasket, for at krydsbestøve erhvervslivet med visdom fra kunst, videnskab, spiritualitet, psykologi og natur.

Lyt med i det nye afsnit, som kom på gaden i, ja, mandags (US tid). Så er der lidt at lune sig på i gråvejret :-).

Jeg stødte første gang på Martin Bjergegaard i CSR-eksperten Tania Ellis' The Social Business Club. Her gik Martin på scenen og fortalte smittende om sin vision om, som CEO, at bringe kærlighed ind i ledelse. Han brugte åbent "the S word" (spiritualitet), tilbød meditation på jobbet og fortalte om at have en wisdom teacher, som han brugte som vejleder, også som direktør.

Men Martin forlod CEO-posten igen. Hvorfor? Var visionen forkert?

Velkommen til en udforskende og personlig samtale om mod, indre udvikling og (arbejds)liv.

Martin Bjergegaard

PS: Og tusinde tak til Gitte for, efter min desperate efterlysning på Facebook, beredvilligt at stille lokale i Københavner-rækkehus med yndig forhave til rådighed, så  landboerne havde et sted i centrum til at optage interview. Hvad der dog ikke kan komme ud af at passe scenekontor sammen som frivillige på Pavillion-scenen på Roskilde for mange, mange, mange år siden.

Links
Bogen "Winning without Loosing".
https://www.saxo.com/dk/winning-without-losing_martin-bjergegaard_paperback_9781781251515 

Heartful Academy: https://www.heartful.academy/

Martin Bjergegaards TEDx Talk: Business as a love Affair: https://www.ted.com/talks/martin_bjergegaard_business_as_a_love_affair