Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Nov 16, 2020

I dette afsnit er jeg, Line, forsøgskanin!  Jeg taler med psykometri-ekspert Thorbjørn Saltorp fra Talents Unlimited om talenter og talenttests. Og om, hvordan talenttests og selvindsigt (både hos dig og hos chefen!) kan være et redskab til at få mere af alt det i vores arbejdsliv, som får os til at tænke ENDELIG MANDAG.

Undervejs får jeg (gisp!) feedback på min personlige talentpakke ud fra talenttesten TT38, som Thorbjørn har været med til at udvikle.

Testen kortlægger 38 forskellige "motorveje" i hjernen - som er relevante i forhold til arbejdslivet.

Den afslører blandt andet, at nogle af os (!) skal vælge job mere efter chefen end efter jobindholdet. For har man "værdifast" som et top-talent, så skal der være match på værdier med nærmeste leder og organisation for at være i zen.

Vi taler også om onboarding og om danske lederes udfordring i forhold til forventningsafstemning.

Og Thorbjørn deler, hvordan han selv bruger viden om talenter i sin egen ledelse og arbejdsliv. Og om at måtte erkende, at han ikke ville være en lykkelig CEO ;-)

 

Thorbjørn Saltorp, Talents Unlimited

Snus til TT38
https://talents-unlimited.dk/sign-up/ kan man tage en talenttest og få sine top 9 talenter (det koster din mailadresse og det medfølgende nyhedsbrev kan afmeldes igen).