Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Apr 12, 2022

Hun var grådlabil og orkede ikke at høre radio, når hun kørte til arbejde. Det var nogle af de tegn, som Simone Hyldahl i dag ville ønske, at hun havde taget alvorligt. Fordi det var hendes krop, som skreg til hende, hvor presset hun var. For at fortælle hende, at hun var i alvorligt overdrive.

Hun arbejdede med HR i hospitalsverdenen - og var en af de berygtede djøf'er. Og var altid i tvivl, om hun gjorde det godt nok. Om hun gjorde en reel forskel?

Det fik konsekvenser. Og hun mistede fodfæstet temmelig alvorligt og har stadig "skader" på sin hjerne. Derfor har hun i dag som sin mission at bryder tabuer og fortælle ærligt om de efterveer, som hun stadig lider af:

"Der er så mange som reagerer, når jeg fortæller min historie. Fordi stress og sammenbrud er et kæmpe, kæmpe tabu. Vi kan tale om det, når vi er kommet stærkt tilbage. Men jeg ligger stadig og roder i suppedasen. Jeg har i et eller andet omfang en skade på min hjerne, som er kommet af det her. Jeg kan planlægge mig ud af det og sikre gode rammer, men skaden er der. Vi ødelægger simpelthen mennsker på den her måde - og skaderne er meget større end mange af os er klar over, fordi det er så stort et tabu at tale også om efterveerne af burnout."

Dette er del 2 af min samtale med Simone Hyldahl. Du finder del 1 lige her: 
https://endeligmandag.libsyn.com/website/category/24-simone-hyldahl-del-1-om-karriere-du-ikke-dr-af-fartblindhed-one-size-fits-none-at-fre-succes-log-hundeglde-og-the-dark-side-of-selvledelse

I dag arbejder Simone som karrierementor for at skabe "karriere du ikke dør af" i et arbejdsliv, som hun forsøger at skrue sammen med pauser og projektlede "agilt" og skånsomt, så hun leder sig selv bevidst, blandt andet i forhold til, hvornår hun løser mere eller mindre krævende opgaver: https://www.simonehyldahl.dk