Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Jun 13, 2022

Mange omkring mig, inklusive mig Line, går rundt med et bogprojekt i maven. Måske fordi det at skrive en bog er et sted, hvor vi kan få lidt reel fordybelse ind i vores (arbejds)liv?

I den her bonus-episode til #26 benytter jeg mig af at have fordybelsesforkæmper Pia Hauge på tomandshånd til at spørge hende: Hvordan får jeg skrevet min bog? 

Det taler vi om blandt andet med inspiration fra Karen Blixen. Vi taler om betydningen af at gøre sig umage og om, hvordan fordybelse og det at træffe etisk rigtige beslutninger hænger sammen. Og om det at tanke op med det smukke.

Og så lærer jeg, at fordybelse ikke altid kun er noget, som foregår, når man er alene. For en nærværende samtale, som den Pia og jeg har her, kan også være et effektivt redskab til at skabe fokus og udvikle nye perspektiver.

Pia Hauge er forfatter til bogen "Kontorkoma. Fra støj til fordybelse i dit arbejde", som er udgivet på Akademisk Forlag.

Hør også min samtale med Pia Hauge i episode #26 om kontorkoma og erfaringerne fra et fordybelseseksperiment, som Pia gennemførte på en stor kontorarbejdsplads, som gjorde folk genforelskede i deres arbejde. ❤️

Vi taler også mere om skrivetips - fra blandt andet Brené Brown og Elizabeth Gilbert. Og om, hvorfor nogle af dem handler mere om fordybelse end andre.