Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Jan 17, 2021

"Har vi alle et sjælsformål og hvis ja, hvorfor kan man så ikke altid mærke det?", spørger jeg ledelsesrådgiver og Purpose Guide Didde Flor Rotne i denne episode. I  samtalen går vi på opdagelse i sjælsformål,  længsel,"tillærte" vs indre succeskriterier - og i, hvad der skal til for at kende forskel. Vi taler om Diddes egen "Soul Quest", om naturens og poesiens kraft - og om, hvordan man som mor kan finde den tillid og overgivelse som er nødvendig for at kunne sætte sine børn fri til at finde deres egen livsvej.

Lille kvinde, stor magi!
For mig er der et før og et efter i forhold til mit første møde med Didde Flor Rotne, som jeg første gang interviewede et år inden denne  podcast blev født. Samtalen blev til en ærlig udveksling og et dejligt menneskemøde, der fik os til at glemme tid og sted og satte gang i min indre flod af inspiration og engagement. Bag efter var noget forandret. I mig. Nye muligheder var pludselig nemme at få øje på - og det, som jeg aldrig havde turdet tænke før, men altid ubevidst havde længtes efter, føltes nu helt tilladt og naturligt for mig at prioritere: Endelig Mandag!

Derfor er jeg nu vendt tilbage med mikrofonen tændt for at dele Didde Flors Rotnes historie, erfaring og inspiration i den her kontemplative og udforskende episode. Som også har fået lov til at være næsten uredigeret og i fuld længde. Undervejs i episoden får du også forklaringen på, hvorfor det lige præcis er en selfie taget i en skov på Sydsjælland, som, på trods af huehår, er så betydningsfuld for mig, at den nu er profilbillede på min LinkedIn-profil. 

Udover at være ledercoach er Didde Flor Rotne uddannet meditationslærer, dels på Berget i Rättvik og dels gennem en mangeårig træning i Zenlærer Thich Nhat Hanh’s fællesskab i Sydfrankrig. Herudover er hun uddannet Purpose Guide™ og arbejder som mentor på Purpose Guide Institute i Californien. 

I de sidste 20 år har Didde Flor Rotne sammen med sin mand Nikolai undervist i mindfulness og været “brobyggere” mellem kloster- og visdomstraditioner og et engageret samfundsliv i Vesten med karriere, parforhold og familieliv. For ti år siden grundlagde de sammen virksomheden Stilhedsrevolutionen. De bor med deres tre drenge i Sydsjælland med naturen tæt på.

Sammen har de skrevet fire bøger, senest den vidunderlige "Fuglen i hånden - vejviser til indre ro og handlekraft", som er udkommet på forlaget Mindspace.

Didde Flor Rotne

På Diddes hjemmeside, www.diddeflorrotne.com, kan du finde to gratis meditationer og en 12 minutters lydfil om sjælsformål, som er en del af introduktion til Didde Flor Rotnes Purpose Leadership-forløb.