Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Jan 16, 2023

Episoden her har jeg optaget mens jeg, Line, sidder i spænding og næsten holder vejret. For inden psykolog Elisabeth Christensen og jeg mødtes, har jeg taget en online indikations-test for at få et praj om, hvorvidt det giver mening at gå videre med at undersøge, om jeg er på autismespektret.

Jeg har...


Jan 1, 2023

Tænk på dit arbejdsliv som en mikserpult med tre spor: "Money", "Impact" og "Expression". De tre spor er de tre måder, som dit arbejde kan skabe værdi på. For dig selv (og for andre). Er dit personlige mix rigtigt, så vil sød musik opstå. Dit arbejdsliv vil swinge. Det mener Bill Burnett og Dave Evans,...


Nov 13, 2022

I en lille solo-episode, optaget i tusmørket på engen, reflekterer jeg, Line, over alt det, som jeg har lært af samtalerne i ENDELIG Mandag gennem de to første år.  Og gør status over mit eget arbejdsliv... Mens lasagnen brænder på i ovnen oppe i huset!

Lad os skabe håb igen ♥️

 

 


Oct 10, 2022

Drømmer du også om at gå ned i tid? For at få plads til alt det, der også er vigtigt i dit liv? Så skal du høre den her episode! For du er ikke alene.

Flere og flere ambitiøse, dygtige vidensarbejdere gør op med arbejdssamfundets "kontrakt" og krav om 37 timers lønnet arbejde om ugen. Ikke nødvendigvis for at...


Jul 11, 2022

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du selv bestemmer din arbejdstid, selv bestemmer længden på din ferie og barsel, og hvor der er ubegrænset antal sygedage, hvis dit barn bliver sygt. Den findes i Odense og hedder HR-ON.

I efteråret skrev Christian Hansen, medarbejder i og medstifter af HR-ON, et opslag på...