Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

May 29, 2023

Abraham Maslow er mest kendt for en behovspyramide, som han aldrig har lavet! Så i denne episode dykker vi ned i, hvad den amerikanske psykolog Maslow rent faktisk stod for og hvad han kan lære os om det helt gode liv og arbejdsliv.

Motivationsforsker Helle Hein har i Maslow fundet et begrebsapparat og en psykologisk...


May 29, 2023

Så er det tid til nye aha-moments. For Helle Hein er tilbage i ENDELIG Mandag. Velkommen til del 1 af denne dobbeltepisode, hvor vi i første del dykker ned i noget så overset som "opgavens iboende karakter".

For måske den længsel, som mange oplever i arbejdslivet, i virkeligheden er udtryk for, at vi har et dybt...


May 7, 2023

Anne Weber Carlsen arbejder med regenerativ ledelse og med at forbinde mennesker med den natur, som vi er en del af.

Og så har Anne en vild arbejdslivshistorie!

F.eks. vendte Anne engang hjem fra Afrika med en mission om at ville udbrede facilitering i Danmark på et tidspunkt, hvor ingen kendte til det herhjemme......


May 7, 2023

Velkommen til en 10 minutters øvelse til ENDELIG Mandags lyttere fra Anne Weber Carlsen.

Øvelsen giver en sanselig, emotional fornemmelse af den helhed, som vi alle er en del af samt en oplevelse af, hvordan vi, i dyb tid, er forbundet med generationerne tilbage til tidernes begyndelse og vil leve videre i de...