Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Line Reeh søger bud i samtaler med eksperter, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne erfaringer.

Talenteksperten, motivationsforskeren, karriecoachen, lederen, som tror på kærlighed som ledelsesprincip, og shamanen under uglevinger i skoven.

Sep 29, 2020

"Jeg har ligget i mental fosterstilling med pyjamasbukser på i tre år," skriver Lars AP, stifteren af bevægelsen Fucking Flink, i en ny bog "Århsome", om den desillusion, som ramte ham i arbejdslivet for tre år siden.

På trods af et på overfladen hamrende fedt job, så var noget begyndt at føles forkert og...


Sep 25, 2020

I dette afsnit er det mig, Line, som har mikrofonen. Hvem er jeg, og hvorfor er den her podcast opstået? Det fortæller jeg om fra engen i Sverige, hvor det hele begyndte... Med en stor beslutning, en flaske champagne, gummistøvler og en meget blandet omgang følelser i maven...

Podcasten er til dig, hvis du...


Sep 1, 2020

Hvordan kan vi designe vores jobs og liv, så vi tænker ENDELIG MANDAG? Velkommen til en podcast om livets store spørgsmål set gennem arbejdslivets briller. Jeg, din vært Line Reeh, søger bud i samtaler med forskere, nytænkende hverdagsmennesker og modige viskvinder, som deler forskning og egne...